OlivoGelo

  • Client: Mauro Sanna, Olivorestaurants / Location: Pimlico, London / Date: September 2013 / Size: 20m2

Insight
To create an aesthetic experience that reflected both the craft of ice cream making and that of the crafts that make up a large part of Sardinian culture, where the client originates.

Thinking
3D bespoke ʻlickableʼ tiles

Outcome
We were commissioned to design the interiors of Olivogelo ice-cream shop located in Belgravia, part of Olivo Restaurants and Shops Group. Having a confined space of just 17sqm we looked to use one wall as the main focus, drawing the public into the space to discover the ice cream display. We designed 3D bespoke ʻlickableʼ tiles with hints of colored flavors to cover this wall and then placed a reflective ceiling over everything to accentuate the colors – delicious!